Smartlog v3 » CC i Fernie » Nytår, Calgary og nye ski
Opret egen blog | Næste blog »

CC i Fernie

tjek www.madsholm.dk for billeder, film mm.

Nytår, Calgary og nye ski

5. Jan 2008 03:14, CC

Det har været lidt sløvt med at opdatere siden på det sidste, jeg skyder skylden på helligdagene.

Vi har for få dage siden fejret nytårsaften, og sikke en fest det blev! Vi havde aftalt med alle de andre danskere på sæson herovre at vi skulle have et brag af en fest. Om morgenen tog vi op til et af de andre danskerhuse. Deres have er kæmpestor og skrå, så de har bygget deres egne hop. En lang planke med metal foroven blev derudover brugt som rail. Vi startede dagen med at opretholde en dansk tradition: Dronningens nytårstale. Det lykkedes os at høre de sidste 5 min. men vi blev dog lidt skuffede over at hun kun ønskede folkene på Grønland osv. godt nytår, og ikke os i Canada. Resten af dagen befandt vi os ude i haven, der blev drukket øl og stemningen var kanon. Det hele endte dog med at jeg slet ikke fik lavet noget i haven, udover at tage et hop på en gummi badering sammen med 4 andre. Festen fortsatte hjemme hos os, da vi havde inviteret de andre danskere over på middag. Det var fantastisk mad med sild, snaps og hele svineriet. Efterhånden blev vi mere og mere fuld og der var efterhånden lagt op til en vanvittig fest. Dette eskalerede senere på aftenen, da vi fik den fremragende idé at male skæg på os allesammen med en tusch. Festen fortsatte hos en canadisk bums vi har mødt herovre, Jordan. På vejen havde vi dog lige været forbi et andet ukendt hus, og det var i dette hus jeg fandt nattens kæreste eje: En afrikansk bongotromme! Resten af natten rendte jeg glad rundt med min tromme. Jeg trommede på livet løs, og var ikke bleg for at lade andre prøve den. Da vi vågnede næste dag lignede vores hus rent ud sagt lort. Der var glas,mad,dåser og konfetti over alt i huset. Dagen gik derfor med at rydde op, så huset blev renere end det nogensinde har været.

D. 2 Januar dragede vi mod Calgary, Jonas' ven Simon skulle hentes i lufthavnen og vi tænkte derfor at det var en glimrende mulighed for lige at tjekke byen ud. Turen derop er på 3-4 timer på øde veje der går ligeud det meste af tiden. Jeg kørte en stor del af turen og skal hilse at sige det var ualmindeligt kedeligt. Da vi ankom til Calgary fandt vi overraskende hurtigt en parkeringsplads og vi kunne begynde at tjekke byen ud. Og det skal siges med det samme, vi er utroligt skuffede over byen. Det var rent ud sagt møg kedeligt. Ikke desto mindre fik vi gået det meste af den indre by tynd, og vi fik da også forvildet os ud i Chinatown. De suspekte typer rendte vi dog heldigvis ikke ind i.

D. 3 Januar fik jeg endelig taget mig sammen til at fuldføre et af mine projekter, at købe et par nye ski. Valget faldt på et par 4Front VCT, 2008 modellen. Skiene er nogle ordentlige planker og skulle derfor være fantastiske i offpisten. Mærket er canadisk og kan stort set ikke købes i Europa, så det er da herligt at vide at der ikke er ret mange andre danskere, der har den ski jeg har. Til den pebrede pris af 5000.- kan man da heller ikke forlange andet.

Det var så en lille status update her fra Canada, forhåbentlig kan jeg her i det nye år tage mig sammen til at opdatere siden lidt oftere.

Kommentarer

 1. Kiltang
  8. Jan 2008 08:23
  1

  Hallo du der, vi andre her i Schweiz saa ogsaa kun lidt af dronningen men hoerte dog at danskerne i udlandet var i hendes tanker. ;)

  Hyg jer boys.

  Og naa ja, far her lavede lige backflip paa vores jump i baghaven. Jumpet i detaljer: Koerte op paa jumpet, smaekkede kroppen rundt, skiene kom bagefter de havde hamret ind bag i min hjelm, ryger baglaens rundt, og derefter den flotteste mavelanding. Det var pisse fedt og der er film der bliver lagt op paa min hjemmeside snart. :D

  og cc har hverken rekorden i helicopter eller 7-kabale

Arkiv

Relaterede